Boudewijn Slings
Geregistreerd bij SBA Den Haag. Copyright 2015 Boudewijnslings.nl

Creativiteit heeft altijd een grote rol in mijn leven gespeeld. Al van jongs af aan was ik geïnteresseerd in de interieurarchitectuur. Ik keek al vrij snel bij mijn vader Dick Slings, interieurarchitect, mee over de schouder terwijl hij aan het werk was. Dit mooie vak kreeg ik dus met de paplepel ingegoten en daar ben ik zeer dankbaar voor.


Eerst heb ik nog een rondreis gemaakt langs andere vakgebieden. Ik heb gestudeerd aan de Hogeschool voor Kunsten in Hilversum en aan the Design Academy in Eindhoven, waar ik afgestudeerd ben als productontwerper. Tijdens mijn studie werkte ik samen met mijn vader en ontwierp ik reeds interieurs in woonhuizen en kantoren.

 

Na mijn afstuderen ging ik aan de slag als freelance productontwerper en interieurarchitect, en in 1998 is Back to the point geboren. Alle sterke punten van beide vakgebieden kwamen hier samen. Maar de interieurarchitectuur bleef trekken en daarom ben ik mij verder gaan specialiseren in het inrichten van woonhuizen, kantoren en showrooms. Inmiddels ben ik ook officieel als Interieurarchitect ingeschreven bij het architectenregister (SBA Den Haag).

 

Mijn ervaring en kennis als productontwerper pas ik nu o.a. toe in het ontwerpen van haarden, interieurelementen zoals kasten en meubels. Deze integreer ik in mijn ontwerpen voor woonhuizen, kantoren en showrooms.


Terug