Geregistreerd bij SBA Den Haag. Copyright 2015 Boudewijnslings.nl

Wat kunt verwachten?

Oriënterend gesprek: Wie bent u? Wat zijn uw wensen?

In dit gesprek, op locatie, kunnen we nader met elkaar kennismaken en samen bespreken hoe we een eventuele samenwerking vorm kunnen gaan geven.


Vervolggesprek: Programma van eisen en wensen.

Tijdens dit gesprek leggen we samen uw eisen en wensen vast. Deze dienen dan als uitgangspunt en leidraad voor het verdere proces. Natuurlijk kan dit programma tijdens het hele proces, op basis van nieuwe inzichten, bijgesteld worden.


Globale begroting: Wat gaat het kosten?

Indien gewenst kan er tijdens het hele proces een globale begroting worden bijgehouden. Een vooraf vastgesteld budget voor uw inrichting is voor alle partijen een groot voordeel. In het ontwerpproces wordt dan met het vastgestelde budget rekening gehouden. En u komt niet voor onverwachtse verrassingen te staan.


Interieurvoorstellen/indelingen: De blauwdruk van uw nieuwe interieur.

Aan de hand van de gevoerde gesprekken en het samen opgestelde programma van eisen en wensen, worden er 2D-inrichtingsvoorstellen voor uw woning of de door u gewenste ruimtes gemaakt. Deze voorstellen worden u digitaal of op papier gepresenteerd en met u besproken. Eventuele wijzigingen worden doorgevoerd en uw inrichtingsplan is nu klaar om dan door u goedgekeurd te worden.


Ontwerpvoorstellen op maat: Speciaal voor u!

Nadat u het inrichtingsplan heeft goedgekeurd kunnen er ontwerpvoorstellen worden gemaakt voor diverse items binnen uw interieur. U kunt hierbij o.a. denken aan custom-made meubels (kasten, tafels, zitelementen e.d.), openhaardpartijen, wanden en plafonds, toilet, meubilair voor keuken en badkamer.


Lichtplan met armaturenlijst: Het juiste licht op de juiste plaats

De inrichting van uw huis komt tot leven door een goed lichtplan met de juiste armaturen. Algemene verlichting, up- en down armaturen in combinatie met accentverlichting en decoratieve verlichting (bijvoorbeeld LED), kunnen in dit lichtplan worden opgenomen


Terug

Kleur- en materiaalvoorstellen: Uw interieur wordt aangekleed.

In overleg met u worden er kleuren en materialen aan vloerbekleding, wanden, plafonds, raambekleding, en timmerwerk toegekend. De door u gekozen kleuren en materialen worden u door middel van een mood-board in harmonie gepresenteerd.


Voorstel meubilair: Welke meubels en welk materiaal?

Voor de diverse ruimtes zullen voorstellen voor type meubilair met hun bekleding worden gepresenteerd. Wilt u zich eerst nog oriënteren? Dat kan, indien gewenst ga ik met u en geef u advies bij het “shoppen”.


Fotorealistische visualisatie: U ziet uw nieuwe interieur!

Om u zo snel mogelijk een realistische voorstelling van uw nieuwe interieur te geven, worden er 3D-visualisaties (visuals) gemaakt. Door middel van een animatie is het zelfs mogelijk om door uw nieuwe interieur te wandelen. Omdat visuals uw nieuwe interieur inzichtelijk maken zullen zij ook gebruikt gaan worden bij het aanvragen van offertes en in het uitvoeringsstadium van uw project.


Technische uitwerking: De technische tekeningen van uw nieuwe interieur.

De door uw gekozen custom-made items worden technisch uitgewerkt door middel van 2D CAD-tekeningen. Aan de hand van deze tekeningen kunnen interieurbouwers en meubelmakers een realistische prijs berekenen; de items kunnen worden besteld en gefabriceerd.


Offerte-aanvraag: Scherpe prijsaanvragen bij diverse partijen

Bij diverse partijen zal een prijsaanvraag worden ingediend. Deze offertes zullen met elkaar worden vergeleken en bepaald wie de scherpste prijzen aan kan bieden. Zelf werk ik met vaste bekende partijen waarvan ik weet dat zij uw interieur perfect kunnen realiseren en scherpe prijzen kunnen bieden.


Projectbegeleiding:

Het is belangrijk dat alle betrokken partijen ook leveren, uitvoeren en plaatsen wat door u gevraagd is. Door middel van projectbegeleiding wil ik dit voor u bewaken. Een goed resultaat, dat is wat telt voor uw interieur. Uiteindelijk moeten alle partijen een goed product opleveren en u moet met plezier terugkijken op dit project.


…..En heel lang gaan genieten van uw nieuwe interieur!